11 Beste budget gasgrills van [Affordable Propane Grills]

Bekijk deze lijst met de beste budgetvriendelijke propaangrills voor buiten onder de $ 500, $ 300 en zelfs $ 200. Buitenkokers van Weber, Char-Broil, Char-Griller en meer!

beste budget gasgrills

Inhoudsopgave


 1. Char-Griller E3001 Grillin’ Pro
 2. Char-Broil Performance 300 2-pits
 3. Megamaster 720-0804
 4. Dyna-Glo Smart Space Living 3-pits
 5. Weber Q2200
 6. Cuisinart CGG-306
 7. Char-Broil Classic 280
 8. Char-Griller Dual 2 Brander
 9. Royal Gourmet GG2102
 10. Weber Q1000
 11. Weber Spirit II E-310
 12. Fuego F21C-H Element
 13. Char-Broil Performance 4-brander
 14. Weber Q3200
 15. Char-Broil Performance Tru Infrarood

Wanneer u met een beperkt budget winkelt, wilt u nooit het gevoel hebben dat u moet inleveren op kwaliteit om geld te besparen.

Deze lijst is hier om je te laten zien dat je veel waar voor je geld kunt krijgen, en je kunt een fantastische propaangrill krijgen binnen de beperkingen van een relatief krap budget.

 • Beste budget gasgrill: Char-Griller E3001 Grillin’ Pro
  De perfecte barbecue in de achtertuin met een beperkt budget. Met meer dan 40.000 BTU’s aan vermogen en 600 vierkante centimeter kookoppervlak biedt de E3001 veel in vergelijking met zijn meer premium collega’s.
 • Runner-up: Char-Broil Performance 300 2-pits
  Indrukwekkende 46.000 BTU-kracht en fatsoenlijk grillgebied maken dit een waardige runner-up.
 • Beste budgetoptie: Char-Broil Classic 280
  Een klein maar stevig fornuis dat roestvrijstalen constructie en piëzo-ontstekingssysteem combineert om een eenvoudige, snelle en duurzame eenheid te bieden.

Opmerking: de bovenstaande links brengen u naar Amazon om de nieuwste prijzen en klantrecensies te zien (Affiliate)

Als je iets dat je leuk vindt niet kunt vinden op deze lijst, bekijk dan onze beste gasgrill gids, waar we ook kijken naar high-end opties.

Char-Griller E3001 Grillin’ Pro

Char Griller E3001 Grillin Pro

Prijzen bekijken op Amazon

Deze grill van Char Griller geeft u een van de beste rendementen op het gebied van pure kracht, verpakt in een indrukwekkende 40.000 BTU’s verdeeld over 3 branders.

Zelfs in vergelijking met meer high-end modellen is dit behoorlijk sterk, dus de bescheiden prijs maakt deze grill een echt koopje.

Lees onze volledige Char Griller 3001 beoordeling

Over de branders biedt het 436 vierkante centimeter kookruimte, waardoor je voldoende ruimte hebt om mee te koken. Dit in combinatie met de sterke grillkracht betekent dat uw buitenkoken een energiezuinige, soepel lopende machine zal zijn.

Als bonus heeft het een 192-vierkante-inch warmhoudrek dat je een geweldige manier geeft om gekookt voedsel te bewaren voordat je het serveert. Het heeft ook een 12.000 BTU zijbrander waarmee je een mooie schroeibeurt aan je vlees kunt geven nadat je het hebt gegrild, of meer bescheiden voedsel kunt koken, zoals groenten.

Het is ook een geweldig uitziend stuk kit. Het lijkt op enkele van de offsetrokers die ervaren grillliefhebbers gebruiken, en de zwarte stalen constructie betekent dat het respect op uw terras vereist.

Uiteindelijk wilt u met een budgetgrill een soort van zekerheid dat deze duurzaam genoeg is om lang mee te gaan. Het heeft geen zin om iets te kopen als het bij het tweede gebruik uit elkaar valt, ongeacht hoeveel het kost.

U hoeft zich geen zorgen te maken met deze grill. Het is gemaakt met een uitstekende stalen constructie en afgewerkt met een zwarte poedercoating mat. Daarnaast heeft het porseleinen gecoate grillroosters, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook uitstekend in het verdelen van warmte over het oppervlak van uw grill.

Het heeft een elektrisch ontstekingssysteem om het starten van de grill opmerkelijk eenvoudig te maken. Het heeft ook een verwijderbare lekbak om u te helpen gemakkelijk eventuele vettige afvloeiing op te ruimen.

Al met al, als ik mijn ideale budget gasgrill zou ontwerpen, dan zou dit het zijn. Het heeft veel kracht, is ruim genoeg om je alles te laten koken wat je wilt en is gebouwd om lang mee te gaan. Het heeft ook het soort bonusfuncties dat je normaal gesproken zou zien op duurdere grills. Allemaal binnen een redelijk budget.

Slechts een korte duur is vereist voor deze grill om je te laten gaan. Je hoeft deze grill alleen maar aan te steken met behulp van de elektrische ontsteking en te kijken hoe de 40.800 BTU-grill het in slechts enkele minuten kan doen. De geweldige functies zoals porselein-gecoate gietijzeren roosters, roestvrij stalen thermometer, eenen een stay-cool handvat zorgen ervoor dat je de geweldige ervaring krijgt die niets anders zou veroorzaken dan een gelukzalige onvermijdelijke ervaring.

Het is een zeer zware grill omdat het is ontworpen van zware stalen materialen die zijn gepoedercoat om de levensduur te verbeteren, zelfs wanneer het buiten wordt gebruikt. Verwarmingsrek, roestvrijstalen thermometer en branderbuizen zijn enkele van de apparatuur die u in de doos zult vinden.

U kunt uw familie en vrienden overal met deze grill voeden, omdat u hem door zijn grootte en model naar elke plaats van uw keuze kunt dragen en nog meer kunt grillen. Het is nog steeds een goede optie om voor te kiezen als u op zoek bent naar een grill die niet veel ruimte gebruikt, maar geweldig serveert, omdat deze grill slechts 438 vierkante inch per gebied is.

Char-Griller E3001 Grillin'Pro 40.800-BTU Gas...

1.773 beoordelingen

Char-Griller E3001 Grillin’Pro 40.800-BTU Gas…

 • PREMIUM VLOEIBARE PROPAAN GAS GRILL – 40.800 BTU 3 Pits Gas BBQ Grill met een 12.000 BTU kant…
 • CONSTANTE EN GELIJKMATIGE WARMTE – Drie branders met onafhankelijke bedieningsknoppen leveren continue en…
 • GROOT KOOKGEBIED – 630 vierkante inch totale kookhoek levert geweldige smaak en bbq-smaak:…

Char-Broil Performance 300 2-pits

Char Broil Performance 300 2 Brander

Prijzen bekijken op Amazon

De Char-Broil Performance 300 grill | heet dat niet alleen als marketingtruc. Het doet echt geweldige prestaties.

Het heeft 36.000 BTU’s aan kookkracht die, hoewel niet zoveel als de Char-Grill hierboven, nog steeds een opmerkelijke hoeveelheid vermogen is gezien de lage kosten. Niet alleen dit, de zijbrander heeft 10.000 BTU’s, waardoor de grill een gecombineerd vermogen van 46.000 BTU’s heeft.

Het heeft 475 vierkante centimeter kookruimte over de grillroosters. Het heeft ook een warmhoudrek van 175 vierkante inch waarmee u voedsel warm kunt houden voordat u het serveert.

Zoals veel van de beste gasgrills heeft het met porselein beklede ijzeren roosters. Als je hier niet bekend mee bent, werkt porselein op twee fantastische manieren. Een daarvan is dat het helpt bij het creëren van een beschermend schild over uw roosters, waardoor het wordt beschermd tegen de effecten van constante blootstelling aan hitte en vocht.

Het biedt ook een uitstekende warmteverdeling. Veel goedkope grills hebben last van ‘hot spots’ waarbij bepaalde ruimtes over een grill warm zijn terwijl andere erg koud blijven. Porselein helpt de warmte gelijkmatiger te verdelen, wat betekent dat u er meer op kunt vertrouwen dat uw vlees goed en veilig wordt gekookt, ongeacht waar het op de grill wordt geplaatst.

Deze porseleinen coating is echter niet alleen gereserveerd voor de belangrijkste kookroosters, want het wegklapbare warmrek heeft ook gecoate roosters.

De grill heeft een eenvoudig te gebruiken elektrisch ontstekingssysteem, waardoor het opwarmen van uw grill een fluitje van een cent is. Hoewel dit soort functies misschien voor de hand liggend lijkt om op te nemen, hebben veel te veel goedkopere gasgrills een handmatig systeem dat veel vervelender kan zijn om aan te steken.

Als toegevoegde bonussen heeft het zijplanken om u meer ruimte te geven om voedsel buiten te bereiden. Het heeft ook een lekbak die tijdens het koken aan de voet van de grillkamer wordt geplaatst. Dit helpt bij het opvangen van water of vetafvoer van uw vlees terwijl het kookt. Het voordeel hiervan is dat het opruimen achteraf veel eenvoudiger en pijnvrij wordt. Het stelt u ook in staat om het tijdens het koken te verwijderen zodat u het kunt legen en vervangen. Dit helpt bij het voorkomen van vervelende ophoping van rook.

Al met al is het een goed gebouwde, studeer, krachtige grill met royale kookruimte. Een waardige runner-up.

Bekijk nog meer van de beste 2-pits gasgrills

Verkoop

Char-Broil 463673519 Performance Serie 2-Pits...

Char-Broil 463673519 Performance Serie 2-Pits…

 • 2-pits, 24.000-BTU Kabinet Gas Grill
 • 300 vierkante centimeter primair koken op porselein gecoate gietijzeren roosters, plus 100 vierkante inch…
 • Roestvrijstalen deksel en UFC bieden stijlvolle duurzaamheid en zijn voorzien van een op het deksel gemonteerde temperatuur…

Megamaster 720-0804

Megamaster 7200804

Prijzen bekijken op Amazon

Deze grill ziet er gewoon gemeen uit en ik ben er dol op.

Deze dreigende looking grill van Megamaster is een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, grotendeels te wijten aan twee belangrijke factoren: het is enorm en het is krachtig.

Het is een van de grootste grills op deze lijst, en als de grootte van het kookgebied belangrijk voor je is, dan is dit misschien de beste optie voor jou. Het heeft 543 vierkante centimeter kookruimte. Dat is echter niet alles, want het heeft ook een warmhoudrek van 210 vierkante inch, waardoor je in totaal meer dan 750 vierkante centimeter kookoppervlak hebt.

Maar voor mij is de grootte niet het meest indrukwekkende aan de Megamaster. Oh nee. Wat het meest opvalt, is de enorm indrukwekkende 54.000 BTU’s aan vermogen. Gedeeld tussen een royale 6 branders, dat is een enorme hoeveelheid kracht om in een budgetgrill te proppen. Maar de Megamaaster doet het gemakkelijk. En dan nog wat.

Net als de twee grills hierboven, heeft het een eenvoudig te gebruiken elektronisch ontstekingssysteem om dingen snel en zonder gedoe op gang te brengen.

Net als de andere grills heeft het roosters met porseleinen coating om te helpen bij de efficiëntie en duurzaamheid van de kookwarmte. Niet alleen dat, maar het heeft porseleinen vlamtemmers die de branders zelf helpen beschermen tegen slijtage en afvloeiing van het vlees.

Net zoals het uiterlijk doet vermoeden, is dit een extreem duurzaam apparaat.

Helaas heeft de grill geen zijbrander, dus als een snelle manier om je vlees te schroeien zonder je grill te verstoren de sleutel is, dan wil je misschien ergens anders kijken.

Als er echter iets groots en krachtigs bovenaan je lijst staat, dan is dit de grill voor jou.

Megamaster 720-0804 Propaan Gas Grill, Zwart

Megamaster 720-0804 Propaan Gas Grill, Zwart

 • 568,5 sq. In. Van de totale kookruimte
 • 3-roestvrijstalen branders met elektronische ontsteking
 • 40.500 BTU’s kookkracht

Dyna-Glo Smart Space Living 3-pits

Dyna-Glo Smart Space Living 3 Brander

Prijzen bekijken op Amazon

Dyno-Glo heeft een lange geschiedenis in het bouwen van krachtige maar betaalbare grills, dus het is geen verrassing dat een van hen op deze lijst staat.

Deze grill wordt geleverd met 36.000 BTU’s stroom verspreid over 3 branders en 503 vierkante centimeter kookruimte.

Dit lijkt misschien iets lager dan een paar van de andere grills op deze lijst, maar de royale kookruimte maakt het meer dan goed.

Het heeft ook zware, porselein-geëmailleerde gietijzeren kookroosters, waardoor de 36.000 BTU’s veel efficiënter zijn omdat uw grill warmte vasthoudt om voedsel veel efficiënter te schroeien. De vuurhaard met de branders is ook geëmailleerd met porselein, zodat uw grill goed beschermd is tegen langdurige slijtage of roest.

Dyna-Glo DGC310CNP-D 3-Brander Open Kar Propaan...

255 beoordelingen

Dyna-Glo DGC310CNP-D 3-Brander Open Kar Propaan…

Weber Q2200

Weber Q2200

Prijzen bekijken op Amazon

Ik geef toe, dit is een beetje een vreemd uitziende grill, maar het heeft ontzettend veel te bieden.

De Weber Q2200 is een compacte grill met slechts één brander die 12.000 BTU’s aan vermogen biedt. Dit is echter een compacte grill die is ontworpen voor draagbaarheid, en het laat niet na om precies dat te doen. Sterker nog, gezien zijn bescheiden formaat slaagt hij er eigenlijk in om ontzettend veel in te pakken.

Het merk Weber staat bekend om het maken van duurzame en hoogwaardige grills, en dit is niet anders.

Het biedt 280 vierkante centimeter kookruimte, wat veel is voor een compacte grill. Het biedt ook porseleinen geëmailleerde roosters, wat betekent dat als je dit ding veel bij je wilt dragen om te kamperen, bumperkleven of wandelen, dit ding lang meegaat.

Het heeft een gegoten aluminium deksel voor extra bescherming en een gemakkelijk te starten elektrisch ontstekingssysteem.

Als u op zoek bent naar iets compacts en draagbaars zonder concessies te doen aan de algehele kwaliteit, dan is dit de grill voor u.

Cuisinart CGG-306

Cuisinart CGG-306

Prijzen bekijken op Amazon

Deze tafelblad roestvrijstalen grill van Cuisinart dekt u in elk aspect. De tijd die een grill nodig heeft voordat hij klaar is om te grillen, is de minste van de zorgen die je kunt hebben als jee met behulp van deze grill. Het duurt minder dan 10 minuten om klaar te zijn voor het grillen. Gebruikers hoeven geen luciferdoosjes of ander gereedschap te hebben dat nodig is voor ontsteking, omdat Cuisinart CGG-professionele tafelgasgrill een effectief en krachtig tweebrandersysteem heeft dat elektrisch wordt ontstoken.

Twee branders hebben elk bedieningsknoppen; het is een unieke functie die de meeste branders niet hebben. Bovendien biedt de grill flexibiliteit en gemak aan de gebruiker, omdat hij opvouwbare poten, vergrendelbare hoes plus een handvat heeft; deze functies maken het voor de gebruiker gemakkelijker om het te dragen en te gebruiken op verschillende plaatsen, zoals in picknicks, in kampen, stranden enzovoort. Ook heeft het een ingebouwde thermometer voor temperatuurregeling. Nogmaals, Cuisinart CGG-306 professionele tafelblad gasgrill biedt is de beste keuze voor gebruikers die grote stukken vlees willen grillen of roosteren.

Bij deze grill gaat het erom het grillen naar een hoger niveau te tillen. Als je graag in verschillende gebieden behalve thuis grillt, is dit de beste optie voor jou, omdat het alle vereisten heeft die een draagbare grill maken.

Trouwens, met deze grill kun je vlees in of wat je maar wilt in bulk grillen. Ook is het goed voor je als je op zoek bent naar een grill die nogal wat tijd nodig heeft om klaar te zijn voor het grillen.

Char-Broil Classic 280

Prijzen bekijken op Amazon

Als u op zoek bent naar een grill die plaats biedt aan een groot aantal hamburgers in een keer plus andere geweldige functies en fysiek aantrekkelijk, dan kan dit ongetwijfeld de beste optie voor u zijn.

De doos lijkt misschien vrij zwaar, en dat is het sterke materiaal dat bij de constructie werd gebruikt. Er zijn stalen branders, metalen schuifplanken met banden.

Heb je ooit een grill willen bezitten met in-line branders, biedt hoge tot lage warmteregeling en andere grotere functies? Zit dan niet meer vast want deze grill is de oplossing. Het heeft alles wat je wilt in een grill. Ook is deze grill zeer draagbaar met de mogelijkheid om tot 12 hamburgers tegelijkertijd te grillen. Bovenal is dit de grill die gemakkelijk te gebruiken, roestbestendig en gemakkelijk schoon te maken is. Daarom ben je in alle aspecten gedekt.

Het monteren van deze grill zal niet moeilijk zijn als gebruikers de handleiding strikt kunnen volgen. Bovendien moet je iemand anders hebben die je zou helpen bij het samenstellen om problemen in het proces te voorkomen.

Verkoop

Amerikaanse Gourmet 463672717 Klassieke 280 2-Pits...

2.384 beoordelingen

Amerikaanse Gourmet 463672717 Klassieke 280 2-Pits…

 • 280 vierkante centimeter kookruimte over met porselein beklede roosters
 • Twee roestvrijstalen in-line branders voor kookprestaties; Montage vereist
 • Porseleinen gecoat stalen deksel en vuurhaard zijn bestand tegen weersinvloeden en de elementen

Char-Griller Dual 2 Brander

Char-Griller Dual 2 Brander

Prijzen bekijken op Amazon

Slechts een korte duur is vereist voor deze grill om je te laten gaan. Je hoeft deze grill alleen maar aan te steken met behulp van de elektrische ontsteking en te kijken hoe de 40.800 BTU-grill het in slechts enkele minuten kan doen. De geweldige functies zoals porseleinen gecoate gietijzeren roosters, roestvrijstalen thermometer en een koel handvat zorgen ervoor dat u de geweldige ervaring krijgt die niets anders zou veroorzaken dan een gelukzalige onvermijdelijke ervaring.

Het is een zeer zware grill omdat het is ontworpen van zware stalen materialen die zijn gepoedercoat om de levensduur te verbeteren, zelfs wanneer het buiten wordt gebruikt. Verwarmingsrek, roestvrijstalen thermometer en branderbuizen zijn enkele van de apparatuur die u in de doos zult vinden.

U kunt uw familie en vrienden overal met deze grill voeden, omdat u hem door zijn grootte en model naar elke plaats van uw keuze kunt dragen en nog meer kunt grillen. Het is nog steeds een goede optie om voor te kiezen als u op zoek bent naar een grill die niet veel ruimte gebruikt, maar geweldig serveert, omdat deze grill slechts 438 vierkante inch per gebied is.

Verkoop

Char-Griller 5030 Dual Functie 2-Pits Gas &...

Char-Griller 5030 Dual Functie 2-Pits Gas &…

 • Totale kookoppervlakte: 870 vierkante inch
 • Primaire kok gebied: 606 vierkante inch
 • Makkelijke dump aspan

Royal Gourmet GG2102

Royal Gourmet GG2102

Prijzen bekijken op Amazon

De onvermijdelijke grill is hier weer with je. Met een oppervlakte van 300 vierkante inch en een rek van 105 vierkante inch kan deze grill zeker het grillen naar een hoger niveau tillen.

Zodra u de doos opent, zijn enkele van de materialen die u zult zien; slang, propaantank en met porselein beklede ijzeren roosters.

Als u op zoek bent naar een grill die kan worden gebruikt voor zwaar grillen met familie- en friends.it is het type grill dat ervoor zorgt dat uw gezin en iedereen in een keer worden gevoed. Bovendien zorgen de bedieningsknoppen ervoor dat u de warmte effectief regelt om een mooie grill te bereiken.

Hoewel deze grill wielen heeft die hem mobiel maken, is het misschien niet effectief om hem naar verschillende gebieden te brengen om te grillen. Daarom, als u een grill nodig heeft die geen taak in het dragen zal veroorzaken, moet u mogelijk voor andere grills gaan.

Royal Gourmet GG2102 2-Pits Kast Vloeibare...

Royal Gourmet GG2102 2-Pits Kast Vloeibare…

 • 2 – duurzame in-line roestvrijstalen buisbranders, totaal 24.000 BTU output met 12.000 BTU…
 • Totaal 405 sq. In. Kookoppervlak, met 300 sq. In. Van primaire kookroosters op…
 • Elektronisch ontstekingssysteem biedt snelle en betrouwbare opstart voor elke keer gebruik. 2 zijkant metalen…

Weber Q1000

Weber Q1000 Vloeibaar Propaan Grill

Prijzen bekijken op Amazon

Het ontwerp is uniek en totaal anders dan andere grills op de markt. Met functies zoals porselein-geëmailleerde gietijzeren kookroosters, met glas versterkt nylon frame, gegoten aluminium deksel en behuizing, en drukknopontsteking, is deze grill geen wonder dat deze grill een topnotch is voor verschillende grillen.

Behalve dat je je ogen op een indrukwekkende grill richt, zie je deze ook als je de doos opent; grip en zijhandgreep, gesplitste roosters en een roestvrijstalen brander.

Het is zonder twijfel de beste grill voor u als u een grill wilt die indrukwekkend en draagbaarder is. Bovendien bent u misschien ook op zoek naar een grill met verschillende klepinstellingen waarmee u de warmte kunt instellen die u nodig hebt voor uw grill.

De grootte kan je geen perfecte grill geven voor een groter aantal mensen. Dat betekent dat dit niet uw keuze kan zijn als u een grill wilt die een aantal hamburgers voor een groot aantal van u zal grillen, tenzij u gewoon van het uiterlijk wilt genieten.

Er moet goed op worden gelet bij het hanteren van deze grill plus de andere grills, aangezien ze gas gebruiken om te draaien, wat zo gevaarlijk kan zijn. Voorzorgsmaatregelen mogen om veiligheidsredenen niet worden genegeerd.

Verkoop

Weber Q1000 Vloeibaar Propaan Grill, Titanium

4.134 beoordelingen

Weber Q1000 Vloeibaar Propaan Grill, Titanium

 • Een roestvrijstalen brander produceert 8500 BTU-per-uur om 189 vierkante inch totale kookkunsten te verwarmen…
 • Porselein-geëmailleerde gietijzeren kookroosters en gegoten aluminium deksel en behuizing
 • Volledig uit doos gemonteerd. Afmetingen – deksel gesloten (inch): 14.5H x 27W x 16.5D inches

Weber Spirit II E-310

Weber Spirit II E-310

Prijzen bekijken op Amazon

Weber’s E-310 heeft geweldige functies. Het heeft een oneindige ontsteking, krachtige branders, flavourizer bars en vet management systemen. Deze combinatie garandeert een naadloze grillervaring. Als je ongeduldig bent zoals ik, wil je dit overwegen, omdat de oneindige ontsteking betekent dat we de eerste keer grillen, elke keer dat we het aantrekken. De flavorizer bars vangen de sappen uit je eten en sissen de sappen om meer smaak aan je eten toe te voegen. De sappen die de flavourizerrepen missen, stromen in het vetbeheersysteem. Het vetbeheer van deze grill is zo efficiënt, waardoor het risico op opflakkeringen wordt verminderd. Het enige wat u hoeft te doen is de wegwerp lekbak onder de kookbak regelmatig te vervangen. Het heeft ook omkeerbare kookroosters. De ene kant van het gietijzeren rooster is dun en de andere kant is breed.

Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen welke kant het beste is voor wat u wilt koken. Deze grill is echt geweldig omdat gietijzeren roosters de warmte heel goed vasthouden en ook lekkerder voedsel produceren, omdat gietijzer kruiden vasthoudt als je ermee kookt. De weber grill heeft een open kar ontwerp, een opvouwbare bijzettafel en haken geïntegreerd met de bijzettafel. Dit is perfect, omdat je hiermee al je essentiële gereedschappen binnen handbereik kunt houden en de bijzettafel perfect is voor het opbergen van smaakmakers.

Er is ook een warmhoudrek, dus voedselgrilld eerst is zo heet en zo vers als de laatste. Kortom, deze grill heeft drie branders, porselein-geëmailleerde gietijzeren kookroosters, het heeft een roestvrijstalen warmtedeflector, het primaire kookgedeelte, het verwarmingsrek en het totale kookoppervlak zijn respectievelijk 424, 105 en 529 vierkante inch. Het heeft ook een brandstofmeter en dit helpt je te weten wanneer je moet bijvullen, zodat je nooit halverwege je grill zonder gas komt te zitten. In totaal zijn zes haken geïntegreerd met de bijzettafel. Deze weber grill is een must have en gaat voor $ 499 op amazon. Bovendien wordt het geleverd met een garantie van tien jaar en als je een grillhoes en wegwerpdruppelbak samen koopt, betaal je $ 518,15, nu is dat een geweldige deal. Raad eens hoeveel u bespaart? Dat laat ik aan jou over om uit te zoeken. Het is geschikt voor feesten en cookouts.

Bekijk ons volledige Weber Spirit II E-310 beoordelen

Weber Spirit II E-310 3-Pits Vloeibare Propaan...

4.248 beoordelingen

Weber Spirit II E-310 3-Pits Vloeibare Propaan…

 • Beschikt over het GS4 grillsysteem met verbeterde oneindige ontsteking, branders, porselein-geëmailleerde…
 • Geëmailleerde, gietijzeren kookroosters
 • 529 vierkante centimeter kookruimte over drie branders. Linker tafel naar beneden breedte – 42 inch

Fuego F21C-H Element

FUEGO F21C-H ELEMENT

Prijzen bekijken op Amazon

Deze fuego grill is een van de meest compacte en draagbare grills die er zijn, met afmetingen van 21 “x 21”, een elektronische ontsteking en BTU (Britse thermische eenheid) output van 22.000 / uur, het is perfect voor een kleine patio of balkon. Het gietijzeren grillrooster meet 346 vierkante inch en heeft een optionele bakplaat en pizzasteen. Het heeft een scharnierend deksel op 45 o. vanwege zijn grootte verbruikt het niet zoveel gas als het grotere metgezellen zijn.

Het heeft ook een druppeldoorlaatresidusysteem dat vet rechtstreeks op de residulade laat vallen. Dit maakt het gemakkelijk schoon te maken, dus als je een lui volk bent of als je gewoon graag het schoonmaken uitstelt, zul je deze echt geweldig vinden. Deze Fuego heeft een unieke dual zone brander. De buitenste zone zorgt voor langzame, constante warmte, terwijl de binnenste zone zorgt voor snelle intense warmte. Je krijgt in principe twee branders in één, omdat elk van deze zones afzonderlijk wordt geregeld. Het verwarmt tot 500 graden in 5 minuten. Vanwege het kleine formaat heeft het geen zijplanken en een warmhoudrek. Deze grill is uniek in zijn soort en verkoopt voor slechts $ 349. Het is perfect voor onze vrijgezellen en spinsters.

Fuego F21C-H Element Scharnierend Propaan Gas Grill,...

Fuego F21C-H Element Scharnierend Propaan Gas Grill,…

 • Nieuw (mei 2020) Porseleinen emaille deksel om afbladderen of borrelen van verf te elimineren
 • Nieuw eenvoudig te reinigen druppel door residuverwijderingssysteem zorgt ervoor dat vet recht kan vallen…
 • Opgewaardeerd 22,000 BTU/hr. dual zone brandersysteem voor direct en indirect grillen. 500F in slechts…

Char-Broil Performance 4-brander

CHAR BROIL 463377319 PERFORMANCE CART STIJL GRILL

Prijzen bekijken op Amazon

De Char Broil Performance is gemaakt van roestvrij staal, heeft 4 branders, een kookoppervlak van 425 vierkante inch. De BTU-output is 36.000, het heeft porseleinen, roestbestendig, gietijzeren roosters en het primaire kookoppervlak is 23 inch breed en 18,5 inch diep. De fabrikanten gaan er prat op dat deze ruimte 20 hamburgers tegelijkertijd kan koken. Dus als je een groot gezin hebt of als je houdt van massale cookouts, wil je dit misschien overwegen.

Lees onze volledige Char Broil Performance grill review

De roestbestendige roosters en verwijderbare vetbak zijn ook een pluspunt omdat u niet zoveel tijd en energie hoeft te besteden aan het schoonmaken. Deze Char Broil-grill wordt ook geleverd met een warmhoudrek dat 20,2 inch breed en 7,2 inch diep meet. Het ontstekingssysteem is elektrisch en met slechts een druk op de knop ben je klaar om te gaan. De zijplanken zijn ook gemaakt van roestvrij staal, het wordt ook geleverd met een temperatuurmeter op het deksel die u helpt de temperatuur van de grill te controleren.

Verkoop

Char-Broil 463377319 Prestaties 4-Pits Kar...

Char-Broil 463377319 Prestaties 4-Pits Kar…

 • Stroombron: Propaan / vloeibaar petroleumgas. De propaantank is niet inbegrepen.
 • Exclusieve roestvrijstalen afwerking voor increased stijl en duurzaamheid
 • Betrouwbare elektrische ontsteking om uw grill en 10.000 BTU zijbrander op te starten

Weber Q3200

Weber Q3200

Prijzen bekijken op Amazon

De Q3200 is een compacte grill van Weber. De Q3200 staat bekend om zijn split cooking rooster ontwerp. De kookroosters kunnen worden verwijderd en vervangen door een platte bakplaatbevestiging waarmee je dingen zoals pannenkoeken, pannenkoeken, spek, enz. Kunt koken. Het is wat je noemt, niet te groot maar tegelijkertijd niet te klein. Het is precies de juiste maat als u op zoek bent naar iets draagbaars. Net als onze andere grills heeft het een porselein geëmailleerd gietijzeren rooster en een elektrische ontsteking.

Het deksel en de behuizing zijn gemaakt van gegoten aluminium. Het heeft een “grill out” handvatlicht dat wordt aangedreven door AAA-batterijen, dit handvatlicht maakt het gemakkelijk voor u om ’s nachts te koken, en een oneindige regelklep instelbaarheid, dit vergrendelt de kooktemperatuur, ongeacht hoe hoog of laag het is. Het totale kookgedeelte en het verwarmingsrek zijn respectievelijk 468 en 75 vierkante inch. Kortom, de Weber Q3200 heeft gietijzeren kookroosters, een open karontwerp, gegoten aluminium behuizing en deksel, elektrische ontsteking, een onderste plank, een ingebouwde dekselthermometer, een verwijderbare vangpan, verwijderbare opvouwbare bijzettafels, een tankhouder en een verwijderbare vangpan.

Verkoop

Weber Q3200 Vloeibaar Propaan Grill, Wit

Weber Q3200 Vloeibaar Propaan Grill, Wit

 • Twee roestvrijstalen branders produceren 21.700 BTU-per-uur om 393 vierkante inch totale kookkunsten te verwarmen…
 • Porselein-geëmailleerde gietijzeren kookroosters en gegoten aluminium deksel en behuizing
 • Grill-Out handvat licht. Batterij type: AAA

Char-Broil Performance Tru Infrarood

Char-Broil Performance Tru Infrarood

Prijzen bekijken op Amazon

Deze Char Broil grill is perfect voor elke gelegenheid. Het is vrij groot met 450 vierkante centimeter primaire kookruimte, het is volledig gemaakt van roestvrij staal, inclusief de branders en het is uitgerust met TRU-infrarood kooktechnologie. De voordelen van infraroodbrandertechnologie zijn geweldig. Het voorkomt opflakkeringen omdat het speciale kookrooster in de kern van de TRU infraroodtechnologie ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de bovenkant van de grill wordt verdeeld.

Deze grill is zelfs zo goed dat ik hem eerder op mijn lijst met de beste infraroodgrills heb geplaatst.

Omdat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, zijn er geen warme of koude plekken. Voedsel kookt gelijkmatig en sneller met minder gas en er is een betere temperatuurregeling. De roestvrijstalen branders van deze grill hebben warmtetenten, het heeft een elektrisch ontstekingssysteem, een dekselse zijbrander en een temperatuurmeter. Kortom, het heeft roestbestendige en gemakkelijk te reinigen porseleinen roosters, een elektrisch ontstekingssysteem, een swing-a-way warmhoudrek, TRU-infrarood kooktechnologie, 24.000 BTU’s voor de drie branders en 10.000 BTU’s voor de zijbrander. Deze Char-broil grill geeft je echt waar voor je geld. Het is perfect voor feesten en familiebijeenkomsten en helpt u bij het grillen van lekkerder voedsel dankzij de TRU-infraroodtechnologie.

Char-Broil 463370719 Prestaties TRU-Infrarood...

1.049 beoordelingen

Char-Broil 463370719 Prestaties TRU-Infrarood…

 • Exclusieve roestvrijstalen afwerking voor meer stijl en duurzaamheid
 • TRU-Infrarood kooktechnologie voorkomt opflakkeringen, levert gelijkmatige warmte en kookt sappiger voedsel
 • 450 vierkante inch primaire kookruimte is geweldig voor de meeste cookouts

Laatste update op -12-17 / Affiliate links / Afbeeldingen van Amazon Product Advertising API