5 Beste lasdekens voor rokers [Heat-Resistant Fiberglass Fabrics]

Geniet veilig van de winterbarbecue met een lasdeken voor uw roker. Zware en hittebestendige dekens om de rooktemperaturen consistent te houden en uw vlees onberispelijk.

achtertuin barbecue roker bedekt met lasdeken voor de winter

Inhoudsopgave


 1. ABN Heavy-Duty glasvezel brandvertragende deken
 2. Waylander Carbon Vilt Lasdeken
 3. Tillman gepanoxificeerde vilten lasteken
 4. Gihunk Tillman Gepanoxificeerde Vilten Rug Lasdeken
 5. Deke Home Store Glasvezel lasdeken

Lasdekens hebben een onwaarschijnlijke menigte gevonden in de vorm van de barbecuegemeenschap, waarbij de hittebestendige deken de enige match bleek voor de koude temperaturen van de winter. Hun robuuste isolatie betekent dat ze de omgevingskooktemperaturen die we nodig hebben in uw rokerskamer in de loop van uren kunnen behouden, zelfs als de omstandigheden onder nul worden ingesteld.

De beste lasdekens geweven glasvezel stof, die uiterst effectief is in het vasthouden van warmte tot 700 ° F (370 ° C) en tegelijkertijd beschermt tegen wintertemperaturen. Cruciaal is dat het goedkoop is om te produceren, waardoor u betaalbare maar hoogwaardige rookisolatie krijgt.

Ontdek hoe u kunt genieten van de winterbarbecue met onze gids voor de beste lasdekens voor rokers Vandaag.

ABN Heavy-Duty glasvezel brandvertragende deken

Als het gaat om lasdekens, hebben we een veilig, veelzijdig, taai en versterkt product nodig. En dat is precies wat het eerste item op onze lijst op tafel brengt. De ABN Heavy-Duty glasvezel brandvertragende deken is een van de meest gevraagde lasdekens voor een roker tot nu toe.

Deze 4 x 6-voet deken is 100% vlamvertragend met thermische isolatie. Het beschermt elk eigendom tegen vonken, spetters en opflakkeringen tegen ongevallen of letsel. En het is een van de meest veelzijdige producten op onze lijst.

Het kan uw meubels, vloeren en vooral beschermen tegen sintels, vonken, gesmolten metaal en eventuele hitte van rokers, grills en dergelijke. Deze deken is taai en gebouwd om lang mee te gaan. Het is gemaakt van een 19,8 ounce / yd ^ 2 glasvezel en wordt geleverd met een werktemperatuur van maximaal 1000 F of 537 graden Celsius. Dit is bedoeld voor zware toepassingen en om maximale thermische bescherming te bieden.

Het strakke weefpatroon van ongeveer 30 x 30 per inch ^ 2 is bedoeld om het samen te binden en het verdere versterking te geven. Vrijwel klaar voor langdurig en constant gebruik. Het is ook vrij eenvoudig op te slaan.

En alsjeblieft, snijd het niet in kleinere porties en vouw het gewoon voor kleinere toepassingen, want dat zal de effectiviteit ervan in gevaar brengen en verminderen.

ABN Heavy-Duty glasvezel brandvertragende deken

ABN Heavy-Duty glasvezel brandvertragende deken

 • VEILIGE THERMISCHE BESCHERMING: De ABN Heavy-Duty Glasvezel Brandvertragend Deken, 4’x 6′ Voet…
 • VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN: Bescherm uw meubels, vloeren, houten balustrades en uzelf tegen…
 • GEBOUWD OM LANG MEE TE GAAN: Gebouwd van 19,8 oz / yd² glasvezel met maximaal 1.000 graden Fahrenheit …

Waylander Carbon Vilt Lasdeken

De Waylander Carbon Vilt Lasdeken biedt ook een uniek ontwerp om ons te helpen beschermen tegen vuur. Het wordt ook geleverd in 3 maatopties, dus u hoeft het niet te knippen. Dat zou 18 x 18 inch, 24 x 24 inch en 36 x 36 inch dekens zijn.

Deze brandvertragende deken of pad biedt betere bescherming en zal vlammen afstoten, niet smelten of verbranden tot 1800 graden F. Ja, het biedt een van de beste bescherming op onze lijst als het gaat om fel vuur.

Je kunt het gewoon op de muur of de grond gooien en zien hoe het bestand is tegen vlammen, intense hitte en vonken. De stof is dik maar zacht en zal geen huidirritatie veroorzaken. Het carboniseren vilt is gewoon een geweldig materiaal om de beste thermische bescherming te bieden.

Het heeft geen naden, dus als je het moet snijden, moet het gemakkelijk zijn om dit te doen. Door de juiste hoeveelheid dikte is het ook behoorlijk veelzijdig. Wikkel het rond je grill of roker als dat nodig is. Het is ook vrij licht van gewicht, dus het kan een lastafelhoes zijn of worden gebruikt om je borstkas als een schild te beschermen.

Het is een van de beste dekens op onze lijst die meer biedt dan de standaard 1400 graden F van bescherming. Voor het merk is dat niet genoeg, en wat ze bieden is veel meer.

Waylander Carbon Vilt Lasdeken

620 beoordelingen

Waylander Carbon Vilt Lasdeken

 • BRANDVERTRAGENDE DEKEN / PAD: Stoot vlammen af en zal niet smelten of verbranden tot 1800 ° F (1000C), dus …
 • DIKKE EN ZACHTE STOF ZONDER HUIDIRRITATIE: Vertrouw op Waylander’s vlam- en hittebestendige pad…
 • GESNEDEN OM TE PASSEN VOOR UW EXACTE SPECIFICATIES: Trim eenvoudig op de afmetingen die u nodig hebt met een paar …

Tillman gepanoxificeerde vilten lasteken

De Tillman gepanoxificeerde vilten lasteken komt op een 3 x 3-voet maatoptie. Het is gemaakt van een thermofelt materiaal dat gegarandeerd onbrandbaar is. Het is ook niet-smeltend, niet krimpend en krasbestendig.

Het moet perfect zijn voor licht lassen, spatten en vonken. Het biedt ook maar liefst 1800 graden F werktemperatuurcapaciteit. Maar de rook- en treksterkte zal afnemen wanneer het wordt blootgesteld aan gesmolten metaal.

Het moet echter zwaar genoeg zijn om het een tijdje vol te houden. Als het gewoon directe vlam of warmte is, dan is deze perfect. De zwarte kleur van de stof waarmee het wordt geleverd, kan op elk moment van de dag ook vrij effectief warmte absorberen.

Verkoop

Tillman gepanoxificeerde vilten lasteken

213 beoordelingen

Tillman gepanoxificeerde vilten lasteken

 • 16 oz., Thermofelt Niet-ontvlambaar, niet-smeltend, niet-krimpend, krasvrij.
 • Licht lassen, lichte vonken en spatten.
 • Roken en verlies van treksterkte zullen optreden bij blootstelling aan gesmolten metaal.

Gihunk Tillman Gepanoxificeerde Vilten Rug Lasdeken

De Gihunk Tillman Gepanoxificeerde Vilten Rug Lasdeken heeft hetzelfde materiaal als onze vorige inzending, maar deze heeft relatief meer te bieden.

Het wordt geleverd in 3 maatopties van gemiddeld tot extra groot. Dit wordt voornamelijk gebruikt als lasdeken en nooddeken voor brandoverleving. Het biedt bescherming tegen hitte, spatten of vonken van elke oppervlakteoriëntatie en is gegarandeerd 100% brandvertragend.

Met een behandeld premium glasvezelmateriaal heeft deze hittebestendige deken een thermische werktemperatuur tot 1400 graden F. Dat is goed genoeg om zware bescherming te bieden tegen lassen, snijden of persoonlijk gebruik.

Het heeft een breed scala aan toepassingen, net als de anderen op onze lijst en kan worden gebruikt als een persoonlijk schild wanneer dat nodig is. Het heeft een dikte van 0,03 inch, weegt 680 gram en is verkrijgbaar bij een grote 60 x 40 inch. Met zijn witte stofbouw beschermt deze zware lasdeken u te allen tijde tegen vlammen, sintels en vonken.

Gihunk Tillman Gepanoxificeerde Vilten Rug Lasdeken

Gihunk Tillman Gepanoxificeerde Vilten Rug Lasdeken

 • BELANGRIJKSTE MATERIAAL en FEATUR: Kan worden gebruikt als lasdeken of noodoverlevingsbrand blanke
 • 100% VLAMVERTRAGEND: Deze lasdekens zijn de meest betrouwbare bescherming tegen hitte,…
 • PREMIUM BESCHERMING – Speciaal behandeld glasvezel maakt de dekens hittebestendig tot…

Deke Home Store Glasvezel lasdeken

De Deke Home Store Glasvezel lasdeken is ook populair en heeft goede beoordelingen online. En dat is een bewijs van de algehele kwaliteit. Hoewel het slechts ongeveer 1000 graden F thermische werktemperatuurcapaciteit biedt, is deze moeilijk en zal het in veel verschillende aspecten goedmaken.

Het beschermt u en uw bezittingen met zijn 4 x 6 voet grootte. Het is vlamvertragend, bestand tegen gesmolten metaal en zal resulteren in netheid op de werkplek. Dit is een lasdeken voor algemeen gebruik die beschermt tegen vlammen, vonken en spatten.

Het heeft messing hangende metalen grommets aan beide zijden, ongeveer één om de 12 inch. En bovenal is deze gebouwd om de slijtage te doorstaan die van een lasdeken wordt verwacht. Het heeft een versterkte constructie die ervoor zorgt dat het heel lang meegaat.

U kunt het ook voor veel toepassingen gebruiken voor rokers, luchtkanalen, pellets, kanalen, deuren, gordijnen en rookbeheersingssystemen. Het versterkte roer moet never fray en deze lasdeken heeft glasvezel doordrenkt voor superieure sterkte.

Dit is ook een van de meest betaalbare dekens op onze lijst, dus het is een geweldige investering, wat er ook gebeurt.

Deke Home Store Glasvezel lasdeken

988 beoordelingen

Deke Home Store Glasvezel lasdeken

 • Veilige thermische bescherming: De glasvezel blusdekenvertragend, 6 ‘x 4’ voet is een…
 • Verschillende toepassingen: Bescherm uw meubels, vloeren, houten leuningen en uzelf tegen…
 • Gebouwd om lang mee te gaan: Gebouwd van 19,8 oz / yd² glasvezel met maximaal 1.000 graden Fahrenheit …

Laatste update op -12-16 / Affiliate links / Afbeeldingen van Amazon Product Advertising API