6 Beste outdoor elektrische grills van (beoordeeld & beoordeeld)

Wil je al het plezier van buiten koken in een draagbare, gebruiksvriendelijke vorm? In dit overzicht van de beste elektrische grills voor buiten, laten we je zien hoe je de BBQ mee kunt nemen zonder de bank te breken.

beste outdoor elektrische grill beoordelingen

Inhoudsopgave


 1. Weber Q2400
 2. George Foreman GGR50B Binnen/Buiten Grill
 3. Cuisinart CEG 980T Outdoor Tafelblad Grill
 4. Char-Broil 17602047 Infrarood Elektrische Patio Bistro
 5. Breville BGR820XL Slimme Grill
 6. Kenyon B70082 Stalen Elektrische Grill

Ik ga het voor de hand liggende zeggen: gegrild eten is geweldig.

Maar we hebben niet allemaal ruimte om het op te nemen tegen een enorme houtskool- of gasgrill. Misschien komt dat omdat we alleen een kleine patio of een balkon van een appartement hebben.

Elektrische grills in de buitenlucht geven ons de kans om gegrild voedsel te maken zonder de rommel, zonder veel ruimte in beslag te nemen en zonder eeuwen nodig te hebben om op te warmen.

beste elektrische grill voor buiten

Maar hier is het ding: veel elektrische grills zijn goedkoop, onbetrouwbaar en gewoon onaangenaam om te gebruiken.

Dus ik heb een lijst samengesteld met de allerbesten die er zijn die het allerbeste uit je gegrilde vlees en groenten zullen halen. Laten we er eens op ingaan.

Weber Q2400

Weber Q2400

Bekijk het op Amazon

Weber Q2400 is een van de beste elektrische grills die op de markt verkrijgbaar zijn. Het grote voordeel van deze grill is – het geeft je meer dan de warmte die je nodig hebt om te koken. Je krijgt zo’n 600 graden. Is deze warmte niet voldoende om te koken? Het is zeker voldoende. Als het gaat om opwarmtijd, duurt het ongeveer 20 minuten.

Als het gaat om uiterlijk en gebruiksgemak is deze grill strak. De voorkant is stevig. Het handvat is groot. En de zijhandgrepen zijn ergonomisch. Het is een goede ruimtebesparend en draagbaar. Het benodigde vermogen is – 1.560 watt /120 Volt.

Verkoop

Weber Q2400 Electric Grill, Grijs

Weber Q2400 Electric Grill, Grijs

 • 1560 watt elektrisch verwarmingselement om het totale kookoppervlak van 280 vierkante inch te verwarmen
 • Porselein-geëmailleerde gietijzeren kookroosters en gegoten aluminium deksel en behuizing
 • . Afmetingen (Inch) Deksel Open: (H x B x D) – 26 x 31,5 x 25,1 (Inch); 😀 imensions – Lid…

George Foreman GGR50B Binnen/Buiten Grill

George Foreman Indoor Outdoor Grill
Foto: Joey B

Bekijk het op Amazon

Zoals de naam al klinkt, is de George Foreman GGR50B Indoor / Outdoor Grill niet alleen een buitengrill, maar kan hij ook binnenshuis worden gebruikt. Het is een van de beste combo (binnen en buiten) grills, die u vele functies biedt, waaronder het verwijderbare voetstuk en het tafelblad grillen. Zelfs de prijs is redelijk. Het heeft de mogelijkheid om u te dienen met ongeveer 15 porties, waaronder – kabobs, groenten, vlees en desserts, enz.

De coating is anti-aanbaklaag, waardoor u gemakkelijker kunt reinigen. Het is zeer duurzaam. Het heeft ook temperatuurregeling, die instelbaar is met vijf opties om uit te kiezen.

We hebben deze grill eerder bekeken bij het rangschikken van onze keuzes voor de beste rookloze grills, dus het is geen verrassing om hem op andere te zien verschijnen het beste van lijsten ook.

George Foreman, Zilver, 12+ Porties Tot 15...

George Foreman, Zilver, 12+ Porties Tot 15…

 • George Tough Nonstick Coating – Er is veel om van te houden over deze anti-aanbaklaag; t is…
 • Verwijderbare standaard voor binnen of buiten – Laat het weer u niet weerhouden van de glorie van het grillen;…
 • Instelbare temperatuurregeling – Met de temperatuurvoeler kunt u kiezen uit vijf warmte-instellingen…

Cuisinart CEG 980T Outdoor Tafelblad Grill

Cuisinart CEG 980T Outdoor Tafelblad Grill

Bekijk het op Amazon

De Cuisinart CEG 980T Outdoor Tabletop Grill is ook een van de beste draagbare elektrische grills. Deze grill is zo draagbaar dat je hem zelfs kunt inpakken en meenemen. Het heeft geen montage nodig. Het heeft een grillgebied van 145 vierkante inch en heeft de capaciteit om ongeveer vier pond vis, acht steaks en hamburgers, zes tot tien kipfilets te koken.

Deze grill is verkrijgbaar in twee modellen – tafelblad en versistand-model, dat langere poten heeft. De grill is echter in beide modellen hetzelfde. U kunt het veristand-model tot aan uw borst verhogen.

Cuisinart CEG-980T Outdoor Elektrisch Tafelblad...

Cuisinart CEG-980T Outdoor Elektrisch Tafelblad…

 • 145-SQUARE-INCH PORSELEIN GEËMAILLEERD KOOKROOSTER: 145-vierkante-inch porselein geëmailleerde…
 • 1500 WATT VERWARMINGSELEMENT: Beschikt over een 1500 watt verwarmingselement dat veel vermogen levert…
 • COMPACT ONTWERP: De grill meet 18. 5 x 16 x 11. 5 inch en wordt geleverd met een opklapbaar tafelblad…

Char-Broil 17602047 Infrarood Elektrische Patio Bistro

Bekijk het op Amazon

De Char-Broil 17602047 Infrared Electric Patio Bistro is een soort vreemde eend in de bijt vanwege de unieke infraroodfunctie. Met andere woorden, je kunt koken met infrarood. Het heeft een goede 240 vierkante centimeter grillruimte, hoewel het iets minder is in vergelijking met Weber Q 2400. De met porselein beklede roosters zijn roestbestendig en u kunt ze gemakkelijk reinigen. Het heeft ook een warmhoudrek van ongeveer 80 vierkante inch, wat perfect is voor zijkanten. Je kunt deze grill gebruiken voor het koken van alles, inclusief groenten en steaks, enz. De temperatuur is instelbaar. En er is voldoende voorbereidings- en opslagruimte.

De Char-Broil infraroodtechnologie maakt het mogelijk om sneller en gelijkmatiger te verwarmen voor sappiger voedsel. Deze elektrische grill is een vantage product voor de mensen die van infrarood koken houden.

Char-Broil 17602047 Infrarood Elektrische Patio...

Char-Broil 17602047 Infrarood Elektrische Patio…

 • 240 vierkante inch grilloppervlak met 80 vierkante inch warmhoudrek – 8 tot 12 hamburgercapaciteit
 • Met het elektrische TRU-infrarood kooksysteem kunt u uw voedsel gelijkmatig koken met minder opflakkeringen -…
 • Porselein gecoate gietijzeren Premium kookroosters zijn roestbestendig en gemakkelijk schoon te maken

Breville BGR820XL Slimme Grill

Breville BGR820XL

Bekijk het op Amazon

De Breville smart grill is een aantrekkelijke roestvrijstalen terrasgrill. Het heeft een brede basis, die zorgt voor een betere stabiliteit in vergelijking met de andere elektrische grills. Het voetstuk is goed gebouwd met aantrekkelijke looks. Het heeft twee belangrijke functies, waaronder – digitale uitlezing en een nauwkeurig thermostatisch besturingssysteem. Deze elektrische grill heeft een kookoppervlak van 250 vierkante inch; het heeft echter een enkele brander.

Meer dan al deze functies is de hitte die deze grill produceert geweldig. Het heeft de capaciteit om tot 725 graden F te produceren.

Breville BGR820XL Smart Grill, Elektrisch Aanrecht...

698 beoordelingen

Breville BGR820XL Smart Grill, Elektrisch Aanrecht…

 • Verwijderbare, vaatwasmachinebestendige borden met Element IQ
 • Opent plat naar ‘BBQ Mode’
 • Spanning- 110-120Volts, 1800 watt embedded verwarmingsontwerp. 310-450F variabele temperatuurregeling…

Kenyon B70082 Stalen Elektrische Grill

Kenyon B70082

Bekijk het op Amazon

De Breville smart grill is een aantrekkelijke roestvrijstalen terrasgrill. Het heeft een brede basis, die zorgt voor een betere stabiliteit in vergelijking met de andere elektrische grills. Het voetstuk is goed gebouwd met aantrekkelijke looks. Het heeft twee belangrijke functies, waaronder – digitale uitlezing en een nauwkeurig thermostatisch besturingssysteem. Deze elektrische grill heeft een kookoppervlak van 250 vierkante inch; het heeft echter een enkele brander.

Meer dan al deze functies is de hitte die deze grill produceert geweldig. Het heeft de capaciteit om tot 725 graden F te produceren.

Kenyon B70082 Floridian Alle Seizoenen Draagbare...

Kenyon B70082 Floridian Alle Seizoenen Draagbare…

 • 600° F+ in 10 minuten
 • 1300W Element in direct contact met kookoppervlak voor efficiënt grillen
 • UL-goedgekeurd voor gebruik binnen en buiten

coleman lx outdoor grill |
Foto: Tony Webster

Stel dat je een fervent fan bent van gegrilde kip. Ga er ook van uit dat u in een appartement of appartement woont waar de open vlammen niet zijn toegestaan. Wat doe je in die situatie? Beknot je je wens om tijdelijk gegrilde kip te hebben? Ga uit van nog een situatie. Je wilt gaan kamperen met je naasten of met je vrienden waar je wilt genieten van gegrilde kip. Maar ook hier is open vuur niet toegestaan. Wat voor werk doe je? Ga je niet meer kamperen?

Er zijn veel van dit soort situaties waarin u wilt genieten van de gegrilde kip, maar u kunt dit niet doen vanwege de beperkingen op het gebruik van de open vlammen.

Je hoeft echter de moed niet te verliezen. Er is een redder in de vorm van de elektrische grill waarmee je gegrilde kip buiten kunt koken en kunt genieten met je mensen.

De elektrische grill is de laatste jaren in zwang. Hoewel het niet op gelijke voet staat met zijn sterke neven zoals houtskool en gasgrills in termen van kookkracht en grill, heeft het zeker de capaciteit om u de fatsoenlijke maaltijd te bieden, afhankelijk van het type grill dat u hebt.

Dat is nog niet alles. Er zijn nog andere voordelen van deze elektrische grills. De belangrijkste onder hen is – je kunt een elektrische grill gemakkelijk meenemen waar je hem maar wilt meenemen. Dit komt omdat; ze zijn ontworpen voor draagbaarheid. Waar je niet de keuze hebt om houtskool- en gasgrills te gebruiken, is een elektrische grill de beste optie. Bovendien zijn deze elektrische grills niet duur, maar redelijk geprijsd, waardoor ze voor iedereen zakvriendelijk zijn.

Aan de realiteitskant zijn er echter enkele nadelen aan deze new age outdoor kookapparatuur. Het zijn eigenlijk feiten, die je in gedachten moet houden voordat je voor een elektrische grill gaat. Dit zorgt ervoor dat je later geen berouw hebt als je niet helemaal tevreden bent met je elektrische grill. Het belangrijkste wat u dus moet begrijpen, is dat u met een elektrische grill mogelijk niet de vereiste warmte krijgt, waardoor de kooktijd langer wordt. Je krijgt ook niet het authentieke grootse aroma van gegrilde kip, dat je krijgt tijdens het koken met houtskool en gasgrills.

Dus, als je een beetje geduld hebt en als je het niet erg vindt om de bovengenoemde kleine nadelen te negeren, dan is de elektrische grill de beste optie die je kunt gebruiken om buiten van je geliefde gegrilde kip te genieten.

Laten we nu eens kijken naar de vijf beste elektrische grills die op de markt verkrijgbaar zijn. Tijdens deze reis zullen we ook hun kenmerken, voor- en nadelen zien.

Voor mensen die in appartementen en appartementen wonen, is het koken van gegrilde kip niet toegestaan op hun balkons of binnenplaatsen. Hetzelfde is het probleem voor de mensen die graag met hun naaste mensen genieten van buiten koken gegrilde kip. Ook hier is open vuur niet toegestaan.

In dergelijke situaties is een elektrische grill de beste optie. Het grote voordeel van een elektrische grill is – het is draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. Op het gebied van prestaties is het geen gelijke partij voor de conventionele houtskool- of gasgrill. Het heeft echter de capaciteit om een fatsoenlijke maaltijd te bieden, afhankelijk van het type.

Een ander voordeel is – deze elektrische grills zijn niet erg duur, maar door velen betaalbaar. Het belangrijkste waar men rekening mee moet houden voordat u voor een elektrische grill kiest, is – met een elektrische grill kan koken langer duren vanwege onvoldoende warmte. Een ander belangrijk punt is – ze krijgen niet het authentieke grote aroma, dat naar voren komt tijdens het koken met houtskool en gasgrills. Dus, als men het niet erg vindt om wat meer tijd te besteden aan koken, dan is de elektrische grill de beste optie om buiten van gegrilde kip te genieten.

Laatste update op -12-17 / Affiliate links / Afbeeldingen van Amazon Product Advertising API