Afdelingshoofd barbecues 32u m/v – Vacatures

Afdelingshoofd barbecues 32u m/v – Vacatures

Als je op zoek bent naar een baan als afdelingshoofd barbecues, ben je bij aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven persoon die ons team komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het barbecueafdeling. Je zorgt ervoor dat de afdeling goed draait en dat onze klanten tevreden zijn. Ben jij iemand die passie heeft voor barbecues, klantgericht is en goed kan samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in?

Als afdelingshoofd barbecues ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de barbecueafdeling. Je stuurt het team aan en zorgt ervoor dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor een goede klantenservice. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verkoop van barbecues en accessoires en zorg je ervoor dat de voorraad op peil blijft.

Wat zijn de vereisten?

Voor deze functie zijn er een aantal vereisten waar je aan moet voldoen. Zo is het belangrijk dat je ervaring hebt in de verkoop en dat je kennis hebt van barbecues en accessoires. Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent in staat om een team aan te sturen. Daarnaast ben je klantgericht en heb je een commerciƫle instelling. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Je komt te werken in een enthousiast team waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Bij staat de klant centraal en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn.

FAQs

1. Wat zijn de werktijden voor deze functie?
Antwoord: De werktijden zijn 32 uur per week en kunnen variƫren.

2. Moet ik ervaring hebben in de verkoop van barbecues?
Antwoord: Ja, het is belangrijk dat je ervaring hebt in de verkoop van barbecues en accessoires.

3. Wat zijn de vereisten voor deze functie?
Antwoord: De vereisten zijn onder andere ervaring in de verkoop, kennis van barbecues en accessoires, leidinggevende capaciteiten en klantgerichtheid.

4. Is het mogelijk om in deeltijd te werken?
Antwoord: Ja, het is mogelijk om in deeltijd te werken.

5. Wat zijn de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie?
Antwoord: Bij zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, afhankelijk van je prestaties en ambities.

Conclusie

Als afdelingshoofd barbecues bij ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het barbecueafdeling. Je zorgt ervoor dat de afdeling goed draait en dat onze klanten tevreden zijn. Om te solliciteren voor deze functie moet je ervaring hebben in de verkoop en kennis hebben van barbecues en accessoires. Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent klantgericht. Bij bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Solliciteer nu voor deze uitdagende baan en kom ons team versterken!

HTML tags:

Afdelingshoofd barbecues 32u m/v – Vacatures

Wat houdt de functie in?

Wat zijn de vereisten?

Wat bieden wij?

FAQs

  • Wat zijn de werktijden voor deze functie?
  • Moet ik ervaring hebben in de verkoop van barbecues?
  • Wat zijn de vereisten voor deze functie?
  • Is het mogelijk om in deeltijd te werken?
  • Wat zijn de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie?