Garantie | Weber, Boretti, Bastard & Kamado Joe

Garantie | Weber, Boretti, Bastard & Kamado Joe

Als je op zoek bent naar een nieuwe barbecue, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct koopt. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je garantie wilt hebben op je aankoop. Bij bieden ze garantie op hun barbecues van de merken Weber, Boretti, Bastard en Kamado Joe. In dit artikel bespreken we de garantievoorwaarden van deze merken en wat je kunt verwachten als je een barbecue koopt bij .

Weber garantie

Weber is een van de bekendste merken op het gebied van barbecues. Het is dan ook niet verrassend dat ze een uitstekende garantie bieden op hun producten. Als je een Weber barbecue koopt bij , krijg je standaard twee jaar garantie op het apparaat. Dit geldt voor alle barbecues van Weber, ongeacht het model dat je koopt. Daarnaast biedt Weber ook garantie op onderdelen van de barbecue. Zo krijg je bijvoorbeeld vijf jaar garantie op de RVS-elementen van je Weber barbecue.

Boretti garantie

Boretti is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige barbecues en keukenapparatuur. Als je een Boretti barbecue koopt bij , ontvang je standaard twee jaar garantie op het apparaat. Net als bij Weber geldt dit voor alle modellen van Boretti. Daarnaast biedt Boretti ook garantie op onderdelen van de barbecue. Zo krijg je bijvoorbeeld vijf jaar garantie op de branders van je Boretti barbecue.

Bastard garantie

De Bastard is een Nederlandse kamado barbecue die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Als je een Bastard barbecue koopt bij , ontvang je standaard vijf jaar garantie op het apparaat. Dit geldt voor alle modellen van de Bastard. Daarnaast biedt Bastard ook garantie op onderdelen van de barbecue. Zo krijg je bijvoorbeeld drie jaar garantie op de scharnieren van je Bastard barbecue.

Kamado Joe garantie

Kamado Joe is een Amerikaans merk dat kamado barbecues produceert. Als je een Kamado Joe barbecue koopt bij , ontvang je standaard vijf jaar garantie op het apparaat. Dit geldt voor alle modellen van Kamado Joe. Daarnaast biedt Kamado Joe ook garantie op onderdelen van de barbecue. Zo krijg je bijvoorbeeld vijf jaar garantie op het vuurvaste materiaal van je Kamado Joe barbecue.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuwe barbecue, is het belangrijk om te weten welke garantie je krijgt op je aankoop. Bij bieden ze garantie op de barbecues van de merken Weber, Boretti, Bastard en Kamado Joe. Bij elk merk gelden verschillende garantievoorwaarden, dus het is belangrijk om deze goed door te nemen voordat je een barbecue koopt.

FAQs

1. Wat is de standaardgarantie op een Weber barbecue?
Antwoord: De standaardgarantie op een Weber barbecue is twee jaar.

2. Krijg ik garantie op onderdelen van mijn Boretti barbecue?
Antwoord: Ja, Boretti biedt garantie op onderdelen van de barbecue, zoals de branders.

3. Hoe lang is de garantie op de scharnieren van een Bastard barbecue?
Antwoord: De garantie op de scharnieren van een Bastard barbecue is drie jaar.

4. Wat is de standaardgarantie op een Kamado Joe barbecue?
Antwoord: De standaardgarantie op een Kamado Joe barbecue is vijf jaar.

5. Welke merken bieden garantie bij ?
Antwoord: biedt garantie op de barbecues van de merken Weber, Boretti, Bastard en Kamado Joe.