Genesis® epx-335 | Weber, Boretti, Bastard & Kamado Joe

Genesis® epx-335 | Weber, Boretti, Bastard & Kamado Joe

Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue om jouw zomeravonden nog gezelliger te maken? Dan ben je bij aan het juiste adres! Bij hebben wij een breed scala aan barbecues van topmerken zoals Weber, Boretti, Bastard en Kamado Joe. In deze blog bespreken wij de Genesis® epx-335, een van de nieuwste barbecues van Weber.

Wat is Genesis® epx-335?

De Genesis® epx-335 is een van de nieuwste barbecues van Weber en is een echte eye-catcher. Deze barbecue is een combinatie van kwaliteit en design en biedt verschillende functies die het barbecuen nog leuker maken. Deze barbecue heeft een kookoppervlak van 68 x 48 cm en is voorzien van een Gourmet BBQ System grillrooster. Dit grillrooster biedt verschillende mogelijkheden om te grillen, zoals het gebruik van een wok, een pizzasteen of een sear grate.

De Genesis® epx-335 is ook voorzien van een ingebouwde iGrill 3 thermometer die draadloos verbinding maakt met jouw smartphone. Hiermee kun je de temperatuur van jouw vlees in de gaten houden en krijg je een melding wanneer jouw vlees de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt. Daarnaast heeft deze barbecue een Sear Station brander, die ervoor zorgt dat je vlees snel dichtschroeit en een heerlijke krokante korst krijgt.

Wat zijn de voordelen van de Genesis® epx-335?

De Genesis® epx-335 biedt verschillende voordelen die het barbecuen nog leuker maken. Zo heeft deze barbecue een groot kookoppervlak waardoor je gemakkelijk voor een groot gezelschap kunt grillen. Daarnaast is deze barbecue voorzien van het Gourmet BBQ System grillrooster, waardoor je verschillende mogelijkheden hebt om te grillen.

De ingebouwde iGrill 3 thermometer is ook een groot voordeel van deze barbecue. Hiermee kun je de temperatuur van jouw vlees eenvoudig in de gaten houden, zonder dat je steeds de deksel hoeft te openen. Daarnaast zorgt de Sear Station brander ervoor dat je vlees snel dichtschroeit en een heerlijke krokante korst krijgt.

Waar kan ik de Genesis® epx-335 kopen?

De Genesis® epx-335 is verkrijgbaar bij . Bij hebben wij een breed scala aan barbecues van topmerken zoals Weber, Boretti, Bastard en Kamado Joe. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan accessoires en onderdelen voor jouw barbecue. Bestel je bij voor 16:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

FAQs

1. Kan ik de Genesis® epx-335 ook gebruiken om te roken?
Antwoord: Ja, je kunt de Genesis® epx-335 ook gebruiken om te roken. Hiervoor kun je gebruik maken van een smokerbox of rookplank.

2. Is de Genesis® epx-335 gemakkelijk schoon te maken?
Antwoord: Ja, de Genesis® epx-335 is gemakkelijk schoon te maken. De barbecue is voorzien van een vetopvangsysteem en de grillroosters zijn eenvoudig te reinigen.

3. Kan ik de Genesis® epx-335 ook gebruiken op gasflessen van andere merken?
Antwoord: Nee, de Genesis® epx-335 is alleen geschikt voor gasflessen van Weber.

4. Kan ik de iGrill 3 thermometer ook gebruiken voor andere barbecues?
Antwoord: Nee, de iGrill 3 thermometer is alleen geschikt voor Weber barbecues.

5. Kan ik de Genesis® epx-335 ook gebruiken om te bakken?
Antwoord: Ja, je kunt de Genesis® epx-335 ook gebruiken om te bakken. Hiervoor kun je gebruik maken van een pizzasteen of bakplaat.

Conclusie

De Genesis® epx-335 is een van de nieuwste barbecues van Weber en biedt verschillende functies die het barbecuen nog leuker maken. Deze barbecue heeft een groot kookoppervlak en is voorzien van het Gourmet BBQ System grillrooster, de ingebouwde iGrill 3 thermometer en de Sear Station brander. Bij kun je de Genesis® epx-335 en andere barbecues van topmerken zoals Weber, Boretti, Bastard en Kamado Joe bestellen. Bestel je voor 16:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.