Gerookte Pike’s Peak Roast

Smoked Pike’s Peak roast laag en langzaam gekookt over hickory hout voor het perfecte barbecue rundvlees gerecht. Bereid met een snelle paprika en bruine suiker dry rub, is dit eenvoudige heerlijke barbecuediner klaar in slechts 2 uur.

barbecue gerookte rundersnoeken peak roast

Pike’s Peak gebraden is een onderschatte rundvleessnede die wat barbecueliefde verdient. Van het onderste deel van de rundvleesronde oer is Pike’s Peak perfect voor langzaam roken, waardoor het vet het vlees kan maken en doordrenken met een rijke, rundvleessmaak.

Voor het geheime ingrediënt voegen we een smakelijke bruine suiker en paprika dry rub toe om prachtig uitgebalanceerde smaken toe te voegen. Of je dit nu vers van de roker eet of de volgende dag in rosbief sandwiches, deze glorieuze rundvleessnede zit vol met een rijke smaak in elke hap.

Ontdekken hoe Pike’s Peak roast te roken Vandaag. Laten we gaan roken!

barbecue gerookte rundersnoeken peak roast

Speld

4.43 Van 7 Stemmen

Gerookte Pike’s Peak Roast

Smoked Pike’s Peak roast laag en langzaam gekookt over hickory hout voor het perfecte barbecue rundvlees gerecht. Bereid met een snelle paprika en bruine suiker dry rub, is dit eenvoudige heerlijke barbecuediner klaar in slechts 2 uur.
Cursus Diner, Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans, BBQ
Voorbereidingstijd 10 notulen
Kooktijd 2 uren
Totale tijd 2 uren 10 notulen
Porties 6

Uitrusting

  • Hickory hout
  • digitale vleesthermometer

Ingrediënten

  • 3 Lbs Pike’s Peak gebraden
  • 2 Eetl olijfolie

Droog wrijven

  • 2 Eetl bruine suiker
  • 1 Eetl gemalen zwarte peper
  • 1 Eetl gerookte paprika
  • 1 Eetl knoflookpoeder
  • 2 Eetl koosjer zout

Aanwijzingen

  • Steek uw roker aan tot 225 °F (107 °C). Voeg hickory hout toe aan kolen of houten bak.
  • Meng in een kleine kom de droge wrijfingrediënten. Gebruik een vork om eventuele klonten te verwijderen of te verpletteren.
  • Sprenkel olijfolie over het gebraad en zorg ervoor dat je alle kanten krijgt
  • Dek het gebraad af met dry rub, breng royaal aan en wrijf in het vlees. Werk het in eventuele spleten of plooien langs het vleesoppervlak.
  • Leg het gebraad op de rookroosters en sluit de deksel. Rook boven indirecte warmte tot de interne temperatuur 130 ° F (55 ° C) is voor medium-rare, ongeveer 2 uur.
  • Laat het 10-15 minuten rusten voordat je het in dunne plakjes snijdt en serveert