Hoe bevroren hamburgers te grillen

Vers is misschien altijd het beste, maar kun je die runderpasteitjes rechtstreeks uit de diepvries koken? Hier leest u hoe u bevroren hamburgers kunt grillen voor de beste en sappigste resultaten.

hoe bevroren hamburgers te grillen

Inhoudsopgave


 1. Kun je hamburgers koken van bevroren?
 2. Hoe bevroren hamburgers te bereiden voor het grillen
 3. Fouten om te vermijden
 4. Hoe bevroren hamburgers te grillen

Het koken van hamburgers kan variëren, afhankelijk van wat je tot je beschikking hebt en je recept. De methoden kunnen variëren, maar u kunt geen concessies doen aan de resultaten. Niemand wil een vreselijke hamburger. Om nog maar te zwijgen van de mogelijke gezondheidsrisico’s. In dit artikel bekijken we hoe je bevroren hamburgers kunt grillen.

Kun je hamburgers koken van bevroren?

We bewaren hamburgers in de vriezer, zodat wanneer je er een paar op de grill wilt gooien. Dat kan, zonder dat je eraan hoeft te denken om met een hoedje naar de winkel te gaan. Het probleem is dat het grillen van bevroren hamburgers niet hetzelfde is als ze vers koken. Koken van bevroren is mogelijk, maar je moet weten hoe je het moet doen en voorkomen dat ze smaken zoals ze in de vriezer zijn geweest.

gegrilde bevroren burgers op propaangasgrill

Hoe bevroren hamburgers te bereiden voor het grillen

Wanneer u bevroren hamburgers grillt, zijn er enkele dingen die u moet doen. Je kunt je hamburgers grillen nadat je ze hebt ontdooid of ze bevroren grillen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat ze de vereiste interne temperatuur bereiken wanneer ze worden gekookt. Wanneer ze gaar zijn Wanneer je ze uit de vriezer haalt, verwijder je de plastic vleesafscheiders.

Zodra je dit hebt gedaan, kun je kiezen of je de pasteitjes wilt kruiden. Ik ga meestal voor de natuurlijke kruiden die de pasteitjes met zich meebrengen als ik te maken heb met voorgekookte pasteitjes. Zo weet je dat de kruiden al in het vlees zitten. Ik heb de neiging om te vinden dat het bereiken van een merk waarvan je weet dat het wonderen doet.

burgers gegrild en geserveerd in hamburgers met kaas

Houd bij het grillen van bevroren hamburgers echter altijd rekening met de mogelijkheid van opflakkeringen. Dit kan gebeuren terwijl u aan het grillen bent en terwijl de hamburgers koken. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat er geen opflakkeringen zijn, is door indirecte warmte te gebruiken.

Het vetgehalte in het voedsel veroorzaakt opflakkeringen en als zodanig is er niet veel dat je kunt doen om ze te stoppen, tenzij je voedsel kookt zonder vetgehalte of weinig vetgehalte. Je kunt ze vermijden en je kunt ook voorbereid blijven door een spuitfles met schoon water erin te hebben. Dit zal helpen omgaan met eventuele opflakkeringen, als en wanneer gebeurt.

Fouten om te vermijden

Bevroren hamburgers lijken misschien gemakkelijk te grillen, maar het is gemakkelijk om uit te glijden. Vermijd deze veelgemaakte fouten om ervoor te zorgen dat u de sappigste gegrilde hamburgers mogelijk krijgt.

Onder kruiden vlees

Als u kant-en-klare pasteitjes koopt, is het raadzaam om te gaan met een merk dat u kent. Zelfgemaakte pasteitjes geven je echter wat meer controle over het kruidenseizoen in de pasteitjes. Doe je best om te weten wat er in je vlees is gegaan, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Als het gaat om kruiden, probeer dan geen keukenzout te gebruiken, maar gebruik in plaats daarvan koosjer zout, dat uitzet en meer van zijn smaak deelt over het vlees. Vergeet niet dat eventuele extra kruiden niet op je bevroren burger blijven plakken. Als zodanig moet je het pasteitje kruiden nadat het ongeveer 2 minuten op de grill heeft gelegen en vervolgens is omgedraaid.

In dit stadium is de kant die naar de grill is gericht zachter en zal de kruiden beter opnemen. Een van de grootste fouten die je kunt maken, is om te proberen de pasteitjes te kruiden wanneer ze bevroren zijn. Het rolt gewoon af als water van de rug van een eend.

Schroeiend

Een andere fout die vaak wordt gemaakt, is het hoog zetten van het vuur of proberen een open en directe vlam te hebben, zodat de pasteitjes ontdooien en sneller koken. Kook het vlees op een te hoge temperatuur. Je kunt gewoon de fout maken om het vlees te verbranden voordat het de optimale interne temperatuur bereikt.

Kook het vlees ook niet op een te laag vuur voor lange periodes.

Laat je ook niet misleiden door een bruine kleur om te denken dat het gekookt is. Het kan branden aan de buitenkant en ongekookt van binnen.

Dikte

Een andere fout die je dankbaar zult zijn dat je hebt vermeden, is het te dun maken van de pasteitjes. Wanneer je ze dan op de grill probeert te gooien, beginnen ze te ontdooien. Als je een heel dun pasteitje hebt, dan kan het moeilijk zijn om te flippen. Hoewel het verleidelijk kan zijn, probeer de pasteitjes niet naar beneden te drukken terwijl ze koken.

Als u bevroren pasteitjes koopt die al zijn verpakt, dan yoje wilt gaan voor degenen zonder vulstoffen – hoe eenvoudiger, hoe beter.

Zorg er ook voor dat je de temperatuur van de grill hebt ingesteld, zodat deze goed opwarmt.

Opflakkeringen

Opflakkeringen zijn een veel voorkomend beroepsrisico bij het grillen, vooral als je vet vlees kookt. Een grill flare-up is vaak het gevolg van druipend vet en kan een plotselinge uitbarsting van warmte veroorzaken, wat een duidelijk veiligheidsrisico vormt. Bovendien kan een opflakkering ertoe leiden dat je hamburgers bitter en oneetbaar zijn. Vetophoping is een van de belangrijkste oorzaken van hotspots op uw kookroosters. Als uw roosters langere tijd niet worden schoongemaakt, is de kans op brand groter. Uitbraken kunnen ook worden veroorzaakt door een olieachtige marinade die in uw vlees wordt gebruikt.

Temperatuur aflezing

Het kan langer duren om te koken, maar het is essentieel om de interne temperatuur in de gaten te houden, omdat er een mogelijkheid is om het te gaar te maken.

hoe bevroren hamburgers te grillen

Speld

5 Van 6 Stemmen

Hoe bevroren hamburgers te grillen

De beste manier om bevroren hamburgers te grillen voor de sappigste resultaten
Cursus Diner, Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans, BBQ
Voorbereidingstijd 5 notulen
Kooktijd 15 notulen
Totale tijd 20 notulen

Uitrusting

 • Basting borstel

Ingrediënten

 • 8 bevroren burgerpasteitjes
 • koosjer zout naar smaak
 • gemalen zwarte peper naar smaak
 • olijfolie

Aanwijzingen

 • Steek uw grill aan tot 325 °F (163 °C)
 • Borstel de roosters lichtjes met olie zodat de pasteitjes er niet aan blijven plakken
 • Kruid de pasteitjes met peper en zout en leg ze op de grillroosters
 • Kook op 160 ° F (82 ° C) interne temperatuur en draai elke 5 minuten. Ongeveer 10-15 minuten in totaal.