TenderFlame giftbox – donker grijs

TenderFlame giftbox – donker grijs
Wil jij deze zomer lekker barbecuen in de tuin? Dan is de TenderFlame giftbox in de kleur donker grijs de perfecte keuze voor jou! Deze complete set bestaat uit een stijlvolle vuurtafel, een gasfles en een beschermhoes. Met deze set kun je gezellig met vrienden en familie genieten van heerlijk eten en drinken. In dit artikel vertellen we je alles over de TenderFlame giftbox.

De TenderFlame giftbox is een prachtige vuurtafel met een modern design. De tafel is gemaakt van duurzame materialen en heeft een strakke afwerking. De vuurtafel werkt op gas en heeft een krachtige brander, waardoor je in een handomdraai een gezellig vuurtje creëert. De vlammen zijn regelbaar, zodat je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Met de bijgeleverde gasfles kun je de vuurtafel gemakkelijk aansluiten op het gasnetwerk. Je hoeft dus geen hout of kolen meer te gebruiken om te barbecueën. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook veel handiger in gebruik. Bovendien is de TenderFlame giftbox veiliger dan een traditionele barbecue, omdat er geen open vuur meer is.

De donker grijze kleur van de vuurtafel past perfect bij een moderne tuin. Het staat prachtig bij een strakke loungeset of bijvoorbeeld bij een moderne eettafel. De beschermhoes zorgt ervoor dat de vuurtafel goed beschermd blijft tegen regen en vuil. Hierdoor gaat de tafel langer mee en blijft hij er als nieuw uitzien.

De TenderFlame giftbox is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens heel mooi. Het is een echte eye-catcher in de tuin en zorgt voor een gezellige sfeer. Je kunt er niet alleen op barbecueën, maar ook heerlijk bij zitten met vrienden en familie.

FAQs:

1. Wat is de brandtijd van de gasfles?
Antwoord: De brandtijd van de gasfles is afhankelijk van het vermogen van de brander en de grootte van de gasfles. Gemiddeld gaat een gasfles van 5 kilo ongeveer 15 uur mee.

2. Kan ik de vuurtafel ook binnen gebruiken?
Antwoord: Nee, de vuurtafel is alleen geschikt voor buitengebruik. Gebruik de tafel nooit binnen of in een afgesloten ruimte.

3. Hoeveel personen kan ik tegelijkertijd barbecueën op de vuurtafel?
Antwoord: De vuurtafel heeft een groot kookoppervlak, waardoor je met gemak voor 6 tot 8 personen kunt barbecueën.

4. Wat is de garantie op de vuurtafel?
Antwoord: Op de vuurtafel zit een garantie van 2 jaar.

5. Moet ik de vuurtafel na gebruik schoonmaken?
Antwoord: Ja, het is belangrijk om de vuurtafel na gebruik schoon te maken. Verwijder de restjes eten en maak de tafel schoon met een vochtige doek.

Conclusie:

De TenderFlame giftbox is een complete set voor de perfecte barbecue-ervaring. Met de stijlvolle vuurtafel, de gasfles en de beschermhoes ben je helemaal klaar om te genieten van heerlijk eten en drinken in de tuin. Bovendien is de vuurtafel veilig, praktisch en mooi om te zien. Met deze set maak je van iedere zomeravond een feestje!