The Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm

De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm

De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is een gietijzeren koekenpan van topkwaliteit. De pan is ontworpen om gelijkmatig te verwarmen, zodat voedsel perfect kan worden gebakken en gegrild. In deze blogpost bespreken we de kenmerken van de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm en waarom hij een geweldige toevoeging is aan uw keuken.

De kenmerken van de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm

De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is gemaakt van duurzaam gietijzer en heeft een diameter van 24 cm. De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie, gas en elektrisch. Het gietijzeren materiaal zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor voedsel gelijkmatig wordt gebakken en gegrild.

De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm heeft een lange steel die koel blijft, zelfs wanneer de pan op hoge temperatuur wordt gebruikt. De pan heeft ook een handige schenktuit, waardoor het gemakkelijk is om voedsel uit de pan te gieten zonder te morsen. De pan is geschikt voor gebruik in de oven en kan temperaturen tot 260 graden Celsius verdragen.

Waarom de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm een geweldige toevoeging is aan uw keuken

1. Gelijkmatige verwarming: De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is ontworpen om gelijkmatig te verwarmen, waardoor voedsel perfect kan worden gebakken en gegrild. Dit zorgt voor een gelijkmatige kookervaring en voorkomt dat voedsel aanbrandt.

2. Duurzaamheid: De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is gemaakt van duurzaam gietijzer, wat betekent dat de pan een lange levensduur heeft en bestand is tegen slijtage.

3. Geschikt voor alle soorten kookplaten: De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie, gas en elektrisch. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor elke keuken.

4. Handig in gebruik: De lange steel van de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm blijft koel, zelfs wanneer de pan op hoge temperatuur wordt gebruikt. De pan heeft ook een handige schenktuit, waardoor het gemakkelijk is om voedsel uit de pan te gieten zonder te morsen.

5. Ovenbestendig: De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is geschikt voor gebruik in de oven en kan temperaturen tot 260 graden Celsius verdragen. Dit maakt de pan perfect voor het bereiden van ovengerechten en het afwerken van gerechten.

Conclusie

De Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is een geweldige toevoeging aan elke keuken. De pan is gemaakt van duurzaam gietijzer en is ontworpen om gelijkmatig te verwarmen, waardoor voedsel perfect kan worden gebakken en gegrild. De lange steel blijft koel, zelfs wanneer de pan op hoge temperatuur wordt gebruikt, en de handige schenktuit maakt het gemakkelijk om voedsel uit de pan te gieten zonder te morsen. De pan is geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten en is ovenbestendig tot 260 graden Celsius.

FAQs

1. Is de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm geschikt voor inductie?
Ja, de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie.

2. Hoe maak ik de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm schoon?
U kunt de pan schoonmaken met warm water en een mild afwasmiddel. Gebruik geen schurende schuursponsjes of reinigingsmiddelen, omdat deze het oppervlak van de pan kunnen beschadigen.

3. Kan ik de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm in de vaatwasser doen?
Het wordt aanbevolen om de pan met de hand te wassen om de levensduur van de pan te verlengen. Het is echter veilig om de pan af en toe in de vaatwasser te doen.

4. Kan ik de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm gebruiken op een open vuur?
Nee, de pan is niet geschikt voor gebruik op open vuur.

5. Hoe lang gaat de Bastard Fry Pan Cast Iron M Ø 24 cm mee?
De levensduur van de pan hangt af van hoe goed hij wordt onderhouden. Als de pan goed wordt onderhouden, kan hij jaren meegaan.